topimage thelmatodd

topimage lawrence

topimage stanollie

topimage_filmlijst

Zoeken

Them Thar Hills Tent

 

themtharhills_m

De in 1991 opgerichte Them Thar Hills Tent is één van de afdelingen van de Sons of the Desert. Dit Limburgs Laurel en Hardy Genootschap organiseert regelmatig bijeenkomsten waarop natuurlijk films van Stan Laurel en Oliver Hardy te zien zijn. Ook brengt de Them Thar Hills Tent een tijdschrift uit, waarin veel informatie en foto’s over dit populairste duo uit de filmgeschiedenis zijn opgenomen. Dit verschijnt doorgaans eenmaal per jaar op onregelmatige tijden.

Op 12 mei 1992 werd in Heerlen de Stichting Them Thar Hills opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. S41073201.

 

 bestuur 1

 vlnr: Winand van der Kolk - secretaris, Math Lenzen - voorzitter, Harrie Simon - penningmeester en Franz Stienen - technische zaken.

De in de statuten omschreven doelstelling luidt: ‘Het stimuleren en het bevorderen van de kennis, van de belangstelling en de waardering voor het leven en de werken van Stan Laurel en Oliver Hardy’. Het hoofdmiddel om deze doelstelling te bevorderen is het beheren van de Them Thar Hills Tent,  waaronder ook de uitgave van het tijdschrift,  Them Thar Hills Magazine valt.

Foto Showcase

Polls

Digital Remastering van L&H Films

De films zijn kunst, daaraan verander je niets - 22.5%
Alleen om omzuiverheden eruit te halen - 22.5%
Maak ze maar perfect maar wel zwart-wit - 40%
Inkleuren mag, maar houd het orgineel - 8.8%
Compleet inkleuren alsof ze zo zijn gemaakt - 6.3%

Aantal stemmen: 80
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 01 dec 2013 - 00:00